tiistai 14. tammikuuta 2014

Prologi

Rakastan (hyviä) kirjoja. Sarjakuvia, tietokirjoja, erilaisia ohjekirjoja (paitsi keittokirjojen kanssa olen varsin huono), lastenkirjoja, lorukirjoja ja tietenkin romaaneja.

Haastoin itseni goodreadsissa lukemaan tämän vuoden aikana 35 kirjaa. Edellä mainitusta rimpsusta tuohon eivät yletä esimerkiksi sarjakuvat ja lastenkirjat, vaan 35 kirjan on tarkoitus sisältää kaunokirjallisia teoksia ja jonkin verran tietokirjallisuutta, ehkä myös elämäkertoja.

Haaste toimi osittain myös innoituksena tämän blogin avaamiseen. Luokkahuoneessa on tarkoitus jakaa omia lukukokemuksia laajemmin- myös niiden kirjojen osalta siis, joita en laske osaksi goodreadsin haastetta. Aion tosin olla sikäli myös armollinen itselleni, että mikäli jostakin kirjasta en tänne jaksa kirjoittaa jätän sen kirjoittamatta. Esimerkiksi haasteen ensimmäinen kirja on itseasiassa jo luettu (Jeffrey Eugenides: Middlesex, 2002) ja palautettu kirjastoon, joten siitä ei ole (ainakaan toistaiseksi) kirjoistusta tulossa.

Blogin nimi tulee siitä, että asustan itse vanhan koulun vanhassa luokkahuoneessa. Parasta täällä on puulämmitys.

Ostan harvoin kirjoja itselleni, mutta sarjakuvia, taidekirjoja yms. haalin kyllä varsin mielelläni. Tänään posti toi kaksi kappaletta Muumi Sarjakuvaklassikoita. Ehkä palaamme niihin myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti